Blauwe skate helm voor kinderen

Helmen - Blauw - Kinderen

Blauwe skate helm voor kinderen

Dit carnavalsartikel Blauwe skate helm voor kinderen is te koop bij Funenfeestwinkel, Feestwinkel Fun en Feest en Sinterklaas-feestwinkel. De prijs is € 12,95.

Blijf op de hoogte van wijzigingen (zoals prijzen, foto's, beschrijvingen) van dit carnavalsartikel Blauwe skate helm voor kinderen. Laat jouw gegevens achter en je wordt op de hoogte gebracht bij wijzigingen.

Categorieën
Kenmerken

Prijzen

FunenfeestwinkelFunenfeestwinkel€ 12,95Ga naar de webwinkel Funenfeestwinkel
Feestwinkel Fun en FeestFeestwinkel Fun en Feest€ 12,95Ga naar de webwinkel Feestwinkel Fun en Feest
Sinterklaas-feestwinkelSinterklaas-feestwinkel€ 12,95Ga naar de webwinkel Sinterklaas-feestwinkel

Deze prijzen zijn voor het laatst bijgewerkt op 17-02-2017 13:26:58.

Beschrijvingen

Beschrijving volgens Funenfeestwinkel:
Blauwe sport helm voor kinderen. Blauwe stoere veiligheidshelm voor bij het skaten, fietsen etc. De helm heeft een foam binnenzijde en een PVC buitenzijde. Deze lichtgewicht helm heeft een excellente stootweerstand, een goede schokdemping en heeft ventilatie openingen aan de voorzijde. De helm is vast te zetten door middel van een instelbare band met snelsluiting. De band langs de nek en achterhoofd zijn verstelbaar door middel van een draaiknop. Maat: one size, verstelbaar van maat 50 tot 54.
De helm is getest conform EN1078: 2012 + A1: 2012.

Beschrijving volgens Feestwinkel Fun en Feest:
Blauwe sport helm voor kinderen. Blauwe stoere veiligheidshelm voor bij het skaten, fietsen etc. De helm heeft een foam binnenzijde en een PVC buitenzijde. Deze lichtgewicht helm heeft een excellente stootweerstand, een goede schokdemping en heeft ventilatie openingen aan de voorzijde. De helm is vast te zetten door middel van een instelbare band met snelsluiting. De band langs de nek en achterhoofd zijn verstelbaar door middel van een draaiknop. Maat: one size, verstelbaar van maat 50 tot 54.De helm is getest conform EN1078: 2012 + A1: 2012.

Foto's

Blauwe skate helm voor kinderen (bron: Funenfeestwinkel)
 
Blauwe skate helm voor kinderen (bron: Feestwinkel Fun en Feest)
 
Blauwe skate helm voor kinderen (bron: Sinterklaas-feestwinkel)
 

Reviews

Er zijn geen reviews op dit moment.

Schrijf zelf een review

 

Zoeken
Waar ben je naar op zoek?