Goedkope carnavalsartikelen vind je bij CarnavalsArtikel.nl

Artikelen

Bruine funny bierfeest/oktoberfest lederhosen verkleedkleding broek met bratwurst/braadworst voor heren 56-58 (XL) Multi

Bruine funny bierfeest/oktoberfest lederhosen verkleedkleding broek met bratwurst/braadworst voor heren 56-58 (XL) MultiBruine funny Tiroler lederhosen kostuum/broek voor heren. Lederhosen broek in bruin met lederlook print met aangehecht wit shirt en een jagershoedje. De bretels/schouderbanden zijn niet verstelbaar. Onder de flap aan de voorzijde zit een braadworst/bratwurst. Grappig kostuum voor heren. Overige afgebeelde accessoires (kousen en schoeisel) niet inbegrepen. Materiaal: polyester, lichte kwaliteit. Wasvoorschrift: stomerij, kleuren kunnen door wassen uitlopen. Indien u het kostuum toch wilt wassen dan raden wij een handwas aan. Pasvorm: maatgetrouw, indien u twijfelt tussen twee maten dan raden wij u aan de grotere maat te kiezen. Met een grote(re) buikomvang wordt een grotere maat aangeraden. Voordelige Beieren/Beierse bierfeest broek apres ski pak voor heren/volwassenen.

Dit carnavalsartikel Bruine funny bierfeest/oktoberfest lederhosen verkleedkleding broek met bratwurst/braadworst voor heren 56-58 (XL) Multi is te bestellen bij Fun-en-feest.nl voor € 34,95.

Bestellen

Bekijk alle carnavalsartikelen

© Copyright 2020 Carnavalsartikel.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy - Over ons
Laatst bijgewerkt: 8 apr 2020 - 00:03